საქართველოს საოჯახო მარნების გაერთიანება
  • კალათაშია :
  • image 0
კალათშია : 0
ავტორიზაცია
გიორგი ნემსიწვერიძე
  • ვაზის ჯიშები (ჩამონათვალი): ცოლიკოური

    წარმოებული ღვინის რაოდენობა: ტვიშის ცოლიკოური _ 200 ლიტრი

    წარმოებული ჭაჭის რაოდენობა: 40 ლიტრი

     

     

  • ვენახის მოვლის მეთოდი:ბიო

     

  • მარანი _საცხოვრებელი ფართის ნაწილი, ქვევრები ღია ცის ქვეშ

    ჭურჭელი: მინა, ქვევრი

    ღვინისდაყენებისმეთოდი: ტრადიციული მეთოდი

  •  

გალერეა
გალერეა
გიორგი ნემსიწვერიძე
  • ვაზის ჯიშები (ჩამონათვალი): ცოლიკოური

    წარმოებული ღვინის რაოდენობა: ტვიშის ცოლიკოური _ 200 ლიტრი

    წარმოებული ჭაჭის რაოდენობა: 40 ლიტრი

     

     

  • ვენახის მოვლის მეთოდი:ბიო

     

  • მარანი _საცხოვრებელი ფართის ნაწილი, ქვევრები ღია ცის ქვეშ

    ჭურჭელი: მინა, ქვევრი

    ღვინისდაყენებისმეთოდი: ტრადიციული მეთოდი

  •  

პროდუქცია
ცარიელია