საქართველოს საოჯახო მარნების გაერთიანება
  • კალათაშია :
  • image 0
კალათშია : 0
ავტორიზაცია
ბექა ლაჭყეპიანი
  • საშუალომოსავლიანობა ჯიშების მიხედვით:

     ცოლიკაური: 2ტ 

     ღვინისრეალიზაცია (რაოდენობა): 500ლიტრი

     ჭაჭა/რაოდენობა: 50-60 ლიტრი

  • ვენახის მოვლის მეთოდი:ბიო

    მიკროზონა: ტვიში

  • მარანი: 40 მ.კვ.

    ჭურჭელი: ქვევრი, მინა

    ღვინისდაყენებისმეთოდი: ტრადიციული მეთოდი

  •  

  •  

     

  • ცაგერის რაიონი, სოფელი ტვიში.

გალერეა
გალერეა
ბექა ლაჭყეპიანი
  • საშუალომოსავლიანობა ჯიშების მიხედვით:

     ცოლიკაური: 2ტ 

     ღვინისრეალიზაცია (რაოდენობა): 500ლიტრი

     ჭაჭა/რაოდენობა: 50-60 ლიტრი

  • ვენახის მოვლის მეთოდი:ბიო

    მიკროზონა: ტვიში

  • მარანი: 40 მ.კვ.

    ჭურჭელი: ქვევრი, მინა

    ღვინისდაყენებისმეთოდი: ტრადიციული მეთოდი

  •  

  •  

     

  • ცაგერის რაიონი, სოფელი ტვიში.

პროდუქცია
ცარიელია